01/02
21.12.2018 11:42

SuccessBOX развива емоционалната интелигентност

Видян 1553 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Можем ли да подобрим ефективността на работното място чрез развитие на емоционалната интелигентност?


Как да бъдат развивани така наречените „меки“ умения? Как да подобрим комуникацията помежду си, да сме толерантни към другите на работното място, как да развием своята емпатия? Именно на тези въпроси отговаря екипът на „Огра“ ЕООД докато представя разработения по европейски проект социален иновативен инструмент за развитие на емоционалната интелигентност, наречен накратко „SuccessBOX”.


На проведената заключителна конференция на 18.12.2018 г. бяха представени всички резултати от проекта, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. Под формата на игра, „SuccessBOX“ допринася за развитието и усъвършенстването на служителите, помага за конструктивното мислене, продуктивността и ефективността при изпълнение на работните задачи и за активизиране потенциала на човека. От екипа уточняват, че инструментът е иновативен, разработен е съвместно с FAIB, неправителствена организация от Полша на база различни психологически техники, разработени именно с цел подобряване на меките умения и емоционалната интелигентност. Следващата стъпка е реалното пазарно представяне на продукта, който способства за подобряване на емоционалната интелигентност, на емпатията, на комуникативните умения, самоконтрола и работоспособността.


Внедряваната по проекта социална иновация „SuccessBOX” може веднага да бъде въведена за подобряване ефективността на екипите в различни компании, като също така спомага за изграждане и поддържане на положителни и продуктивни отношения между служителите в една организация. Доказано е, че емоционалната интелигентност има реално въздействие върху резултатите от работата, може да удвои, и дори да утрои производителността и ефективността на заетите лица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни