31.08.2016 13:52

Страстите в Мама готви по-добре кипват от 12 септември по bTV

Видян 4160 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Мама готви по-добре” стартира своя втори сезон на 12 септември по bTV с кулинарен сблъсък от ново поколение. Още по-забавен, зареден с много повече настроение, единственото по рода си състезание за щафетна кулинария този път ще даде шанс на майките и техните пораснали деца да готвят отборно срещу известни личности. В новия сезон няма да бъдат пощадени и бащите, които също ще бъдат предизвикани в кулинарните двубои. И най-важното - звезди или не, майки или бащи – в кухнята на „Мама готви по-добре” всички са равни и ще играят при равни условия!


И това не са всички изненади, които „Мама готви по-добре” ще предложи на зрители и участници от 12 септември. За да бъде кулинарния двубой още по-драматичен всяка седмица участниците ще отговарят на определен критерий. Предаването ще бъде открито с кулинарни двубои между блондинки и брюнетки, хора, ядящи месо и вегетарианци и т.н. В надпреварата между брюнети и блондини ще се впуснат Зорница и Виолета Линдареви, Кали и синът й Жоро, Ваня Червенкова и дъщеря й Никол, и други. В следващите седмици уменията си в щафетната кулинария ще покажат още Ива Екимова и Дара, Петя Буюклиева и синът й Тони, Коцето Калки и майка му Янка и много други.


Александър Сано е човекът, който отново ще става пряк свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения и ще наблюдава отблизо уменията на участиците в кухнята. Какъв вкусен резултат ще постигнат децата под инструкциите на своите майки или бащи пък, ще оценява всеки делник от 18.00 часа съдия Георги Матев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби