Професионалистите на ReGo Rehabilitation обичат това, което правят и с внимание са подбрали какво да предоставят на всеки човек с МС

Свързани новини

26.05.2022 10:05

Стартира национална кампания за хората с множествена склероза

Видян 2292 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

30 май е определен като международен ден за празнуване на глобалната солидарност и надежда за бъдещето за хората с множествена склероза (МС). Целта на тази глобална инициатива е да повиши информираността на обществото по темата. МС се развива най-често в млада възраст и засяга предимно жени.


 


Това е автоимунно възпалително хронично заболяване и често е свързано с генетична предразположеност. Единственият в България център за роботизирана рехабилитация ReGo Rehabilitation подкрепя хората с множествена склероза и им подарява консултации и терапевтични процедури с последно поколение роботи не само в деня на МС, а всеки ден през месец май. От безплатните консултации и терапевтични процедури с иновативни уреди могат да се възползват възрастни с поставена вече диагноза.


 


Професионалистите на ReGo Rehabilitation обичат това, което правят и с внимание са подбрали какво да предоставят на всеки човек с МС във връзка с кампанията: консултация, функционална оценка, една процедура на иновативен уред за роботизирана рехабилитация – MYRO, с насоки от клиничен психолог и сертифициран кинезитерапевт, а при установена двигателна необходимост процедура на Lokomat PRO или на други високотехнологични уреди. Желаещите могат да се възползват като се обадят на 0884 500 666 до 31 май 2022 и си запишат час.


 


Още по-добрата новина е, че в случай, че няма свободни часове за май, от ReGo ще продължат да записват часове и за юни! В този месец от ReGo Rehabilitation насърчават хората с МС да споделят техните истории, защото вдъхновяват други за двигателно независим живот.


 


 


Повишаването на осведомеността за болестта помага на засегнати от МС да преодолеят бариерите, които ги карат да се чувстват самотни и социално изолирани. Една от вдъхновителките с МС е Ирина, която се сблъсква с болестта на 31-годишна възраст, а сега на 39 говори открито за постиженията си по отношение на двигателната независимост и опита й с различни рехабилитационни практики. Екипът на ReGo Rehabilitation, като институция с голям дял в контролирането и възстановяването при това заболяване, подкрепя и се присъединява към общите усилия в световната битка за повишаване качеството на живот на хората с множествена склероза.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели