Свързани новини

27.01.2022 16:52

Стани богат вече може да се играе и онлайн

Видян 1358 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Да премерят сили с компютъра на „Стани богат“ вече е възможно за всички, инвестиращи в знанията си и високата обща култура.  Вместо обаче да се притесняват от сядането в истинския стол на богатството, където цялото внимание и прожектори са насочени към тях, феновете на легендарното предаване могат да проверят знанията си онлайн.


 


Дигиталната игра „Стани богат“ може да се достъпи навсякъде и по всяко време чрез десктоп или мобилно устройство. Участниците имат право да играят без регистрация, неограничен брой пъти, за да проверят кое е най-високото ниво, до което могат да достигнат. Също както и в телевизионната игра, която се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 ч. в ефира на bTV, в онлайн версията има 15 въпроса и три жокера, като нивата на сложност на въпросите са запазени.


 


За разлика от знаменитото шоу обаче, отговорите не са обвързани с парични награди, но пък забавлението остава същото. Специално за най-запалените фенове, при достигане на определено ниво на трудност на въпросите в играта, участниците имат възможност да споделят постижението си във Facebook, като съответно заслужат една от титлите „бронзов“, „сребърен“, „елитен“ или „златен“ играч. Въпросите в онлайн играта са от предишни сезони на предаването, които не са били задавани в ефир.


 


Участниците разполагат с 60 секунди, за да отговорят на въпрос от някоя от областите: история, география, биология, математика, финанси, светски личности и др. На тяхно разположение са и добре познатите жокери: „50 на 50“, „обади се на приятел“ и „помощ от публиката“. Играта е достъпна на сайта на bTV – www.btv.bg/stani-bogat/igra/, а от екипа обещават много забавления и нови знания за престрашилите се да се включат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали