„За мен е огромна чест да приема тази награда от името на целия екип. Радваме се, че стремежът ни към кулинарно съвършенство и иновации е признат и възнаграден от нашите гости“, коментира Никола Тодоров.

Свързани новини

16.12.2022 12:02

Средиземноморският ресторант Коме Прима спечели престижната награда за Най-добър хотелски ресторант на България 2022

Видян 2129 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди.

Гласуването се проведе онлайн на официалната страница на организацията и бе отворено от 7 юни до 31 август 2022 както за професионалисти от кулинарната индустрия, така и за широката публика в редица категории, включително най-добрите ресторанти, хотелски ресторанти, кулинарни фестивали и кулинарни дестинации. Церемонията по награждаването се състоя във вторник, 13 декември в ресторант ONZE, Dubai Creek Golf & Yacht Club в Дубай.

Кулинарни експерти, професионалисти и инфлуенсъри от цял свят се събраха, за да отпразнуват най-очакваната вечер в международната кулинарна индустрия. Главният готвач на хотела, Никола Тодоров и мениджърът храна и напитки, Иво Ичев, също присъстваха на събитието и имаха честта да приемат наградата от името на хотела.

„За мен е огромна чест да приема тази награда от името на целия екип. Радваме се, че стремежът ни към кулинарно съвършенство и иновации е признат и възнаграден от нашите гости“, коментира Никола Тодоров.

„Тази награда е голямо признание за нашия екипен дух и отличното сътрудничество между отдел „Кухня“ и отдел „Храна и напитки“. Признанието на нашите гости ни мотивира да продължаваме да се стремим да създаваме нови кулинарни преживявания за нашите гости“, допълни Иво Ичев.

Световните кулинарни награди имат за цел да повишат стандартите в кулинарната индустрия, като награждават организациите, които са лидери в своята област. Те са създадени с мисията да служат като еталон за върхови постижения в кулинарната сфера. Повече информация за всички победители можете да намерите на https://worldculinaryawards.com/winners/2022.

2022 година беше изключително успешна за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Хотелът бе отличен с още три международни награди – „Най-добър лайфстайл хотел на България“ от Световните туристически награди,
„Най-добър спа център на хотел в България“ от Световните спа награди и „Най-добър ски хотел на България“ от Световните ски награди.

Ако искате да опитате новото зимно меню в ресторант „Коме Прима“ и да се насладите на незабравима почивка в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, можете да научите повече за специалните оферти за настаняване тук: https://www.kempinski.com/bg/hotel-grand-arena/overview.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да се почувствате под напрежение

Днес може да се почувствате под напрежение от