Тъй като Луната управлява душата ни, когато сме в намаляваща луна и особено в последните дни преди новия ѝ месец, емоциите ни са на по-ниска вибрация и също като Луната изразяваме повече тъмната си страна

Свързани новини

25.07.2022 09:24

Седмица на високо напрежение

Видян 1894 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Освен за съставяне на правителство, седмицата не се очертава никак подходяща и за личните планове на всеки от нас. Според астролозите ситуацията в небето е доста напрегната, така че няма как това да не ни се отрази пряко. Тресенето започва още от понеделник, както вече сме предупредили, и ще трае поне до 16 август, но именно първата седмица от тегавия период - тази, се очертава буквално да бъде Дни на проверка. Ето как чертаят нещата спецовете от Astro Evolution по дати:      


          Няколко дни преди Новолунието в Лъв ни предстои доста турбулентна седмица. Тъй като Луната управлява душата ни, когато сме в намаляваща луна и особено в последните дни преди новия ѝ месец, емоциите ни са на по-ниска вибрация и също като Луната изразяваме повече тъмната си страна. Такова е и възприятието ни за всичко, което ни се случва – виждаме го в по-тъмни краски. А тази седмица ще ни даде и множество напрегнати енергийни влияния, с които ще ни разклаща и ще ни изкарва „демоните“. Добре е да помним, че това е временното ни емоционално състояние, А НЕ РЕАЛНОСТТА!



На 24-25ти ВЕНЕРА В РАК Е В КВАДРАТУРА КЪМ ЮПИТЕР В ОВЕН, точна е на 25ти – квадратурите са напрегнат аспект и в ниска вибрация има риск от конфликти в близките ни взаимоотношения – ако ги пренебрегваме, за да преследваме личните си амбиции; ако им налагаме волята си; или самите ние да се почувстваме пренебрегнати или че някой се опитва да властва над нас. Но все пак, това са двете най-щедри и благодетелни планети, и ако сме овладели емоциите си, можем да завъртим енергията към позитивна вибрация – да не вземаме решения сами, а да се съгласуваме с другите; да благодарим на близките си за подкрепата им за личните ни цели, да ги поглезим щедро с внимание и грижа, или да се порадваме искрено с тях за успехите им.



На 25-27ми – МЕРКУРИЙ В ЛЪВ Е В КВАДРАТУРА КЪМ МАРС В ТЕЛЕЦ, точна е на 26ти – още едно напрегнато влияние. В ниска вибрация ще усетим разногласие между мислите ни за любов, забавления, творчески интереси към амбициите ни да печелим пари. Противоречията между фиксираните знаци по принцип не са толкова трудни и съвместяването им е напълно постижимо, но заедно с всички други нелеки влияния, ще е по-трудно. Все пак позитивното отработване е или в редуване между двете енергии или в намиране на начини за печелене на пари чрез любимите ни занимания.



На 26-27ми е точния СЪВПАД НА УРАН СЪС СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ в Телец. Писах за него, но ще напомня – усещаме го от около 14ти юли и ще продължава да е активен до към 10ти август, но последствията от влиянието му ще са много по-дълготрайни. А в момента е пика на този доста разтърсващ аспект и е съвсем нормално да се чувстваме като да сме изгубили вътрешния си център или да изживяваме напълно непредсказуеми житейски събития, които буквално да завъртят живота ни в нова посока.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв