Драмата разказва за началото на Първата световна война и как хората правят всичко възможно, за да спасят семействата си.

Свързани новини

06.12.2022 16:10

Последният фронт с Юлиан Костов с премиера през 2023

Видян 1258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В драматичната история на филма Последният фронт българският актьор Юлиан Костов си партнира с шотландския актьор Иън Глен, който играе ролята на Джора Мормон в хитовия сериал Игра на тронове. Снимките на продукцията приключиха този месец в Белгия, а премиерата на лентата се очаква в средата на 2023 година. Драмата разказва за началото на Първата световна война и как хората правят всичко възможно, за да спасят семействата си.


Саша Лус, първата рускиня с главна роля в холивудски филм от трилъра Анна на Люк Бесон, също си партнира с Костов. И тримата актьори играят белгийски селяни, които се борят за свободата на своята общност. В момента Юлиан е на снимачната площадка в Будапеща, където стартира подготовката на нов американски филм, в който българинът играе главна роля. През януари му предстои да участва и в английски сериал, а по Нетфликс трябва да стартира и дългоочакваният втори сезон на фентъзито Сянка и кост с него.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп