Последната изчезнала ни води в Лапландия

Свързани новини

01.11.2023 11:59

Последната изчезнала ни води в Лапландия

Видян 485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малък град в Лапландия. Замръзнало езеро. И нова жертва.  Градчето Копе в Лапландия е като сцена от зимна приказка, която привлича туристите като магнит. Когато обаче под замръзналата повърхност на езерото е открит трупът на младата англичанка Вики, репутацията на курорта е заложена на карта.


Алекс Евънс заминава за Лапландия, за да прибере тялото на сестра си и да разбере какво е довело до смъртта ѝ. Той пристига в луксозния зимен комплекс, където Вики е работила като гид, и се запознава с полицейската служителка Агата, която ръководи разследването. Тя е млада, неопитна и съчетава отговорната си работа с грижата за трите си деца, които отглежда сама.Тъй като още две жени са изчезнали безследно през последните години, Агата е убедена, че зад смъртта на Вики се крие повече от привидното и част от жителите на Копе вече са сред заподозрените. Освен това младата жена, която е оставила послание на брат си, преди да умре, може да е поредната жертва на сериен убиец. Алекс и Агата се впускат в разследване, което може да им коства живота.


Защото в това идилично градче смъртта дебне на всяка крачка. Джо Спейн e сценаристка на телевизионни предавания и сериали (включително и по собствените си книги) и авторка на бестселърови самостоятелни съспенс романи и една криминална поредица. Завършва колежа „Тринити“ в Дъблин и постига успех още с дебютния си роман, който попада в топ десет на класациите за най-продавани книги в родната ѝ Ирландия.  Джо живее в Дъблин със съпруга си Мартин и четирите им деца. В свободното си време (ако въобще има такова) обича да гледа телевизия и да чете. Сред любимите ѝ автори са Ю Несбьо, Лиан Мориарти и Джоди Пико. Замисля сюжетите на книгите си, докато тича в гората, но признава, че най-голямото вдъхновение идва от съпруга ѝ, който е неотлъчно до нея и ѝ помага, като ѝ прави чай, предлага идеи и дори коригира печатните ѝ грешки.  






Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Изключително харизматични и обаятелни ще сте

Изключително харизматични и обаятелни ще сте днес,