Режисьор на лентата е Александър Косев, а сценарият е дело на Нели Димитрова и Валентина Ангелова. Зад камерата застава Иван Вацов, монтажа режисира Виктория Радославова.

Свързани новини

06.10.2022 15:50

Петя на моята Петя със световна онлайн премиера

Видян 708 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Онлайн премиерата на „Петя на моята Петя“ за зрителите у нас и по света е вече факт. Филмът, продуциран от Николай Урумов, може да бъде гледан от всяка точка на света, по всяко време, от комфорта на дома в Neterra.TV+. Това е филм вдъхновен от поезията и бунта. Предадена от родителите си и огорчена от несправедливост в училище, 17 годишната Петя предприема рисково гмуркане в морето. Между живота и смъртта тя среща идола си Петя Дубарова. В реалността, Петя е подкрепяна от класната си – Ани Бочева, която таи в сърцето си грях към Петя Дубарова, защото преди 40г. е гласувала „За“ намаляване поведението й.


Петя Дубарова и Ани Бочева спасяват Петя по всички възможни начини – научават я кои са важните битки в живота и кои трябва да посипеш със забрава. В ролите влизат Aлександра Костова, Юлиан Вергов, Албена Павлова, Алиса Атанасова, Алена Вергова, Мартин Методиев, Ясен Атанасов, Моню Монев и др. Филмът е награждаван на Златна роза, Balkan new film festival, 12-th International Francofilm и др. и е в селекцията на престижните Международен София филм фест, San Diego International film festival, Zlin film Festival, Barnes Film Festival и др. Режисьор на лентата е Александър Косев, а сценарият е дело на Нели Димитрова и Валентина Ангелова. Зад камерата застава Иван Вацов, монтажа режисира Виктория Радославова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева