Специален гост ще бъде 22 г. звезда от Великобритания търси талант Кони Талбот, която само на 7 г. успява да трогне до сълзи журито на формата и да стигне до финала

Свързани новини

17.05.2022 17:34

Opera D’amore за втори път свири в София

Видян 4745 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спектакълът Opera D’amore събира световен музикален елит за втора поредна година в София. Събитието ще се състои на 11 октомври в първа зала на НДК, след като миналата година изправи на крака публиката в Арена Армеец с гласовете на Хосе Карерас, Мария Гулегина, Марко Берти и други оперни звезди от най-висока класа.




Тази година спектакълът на ACAPA обещава да бъде още по-зрелищен – с 3D мапинг, интерактивни декори, виртуална реалност и светлинни лазери. Докато изпълнителите са на сцената, реалността около тях ще бъде изградена от интерактивни декори. Зад визията на спектакъла стоят професионалистите от Worldwide FX – една от най-утвърдените визуални компании, работили по големи холивудски продукции, снимани в България.




Специален гост ще бъде 22 г. звезда от Великобритания търси талант Кони Талбот, която само на 7 г. успява да трогне до сълзи журито на формата и да стигне до финала.



В първа зала на НДК ще пее още Милияна Николич (мецосопран), чиято кариера през последните години се развива на сцените на Метрополитън опера в Ню Йорк, на Операта в Сидни, в Кралския национален театър в Мадрид и др.
 Част от Opera D’amore ще бъде и Сузана Бранкини (спинтов лиричен сопран), чийто глас съчетава цвят, сила и динамика, подплатени със страхотно сценично присъствие.



Мъжкото участие в шоу-спектакъла започва с тенора Дарио ди Виетри, който е победител в престижния оперен конкурс Una voce per l’Arena.



Гласът му освен Арена ди Верона е украсявал оперни сцени в Кайро, Дубай, Сеул, Анкара, Букурещ, Белград и др. Следва Никола Мияйлович (баритон), който е лауреат на Петия международен вокален конкурс Лучано Павароти, както и носител на първа награда от конкурса на името на Марио Ланца.
За втора поредна година в Opera D’amore ще се включат Илина Михайлова, Росен Ненчев и Рейналдо Дроз. Илина Михайлова (сопран) е завършила консерваторията Джузепе Верди в Милано в класа по оперно пеене на Вилма Борели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали