Ол инклузив хотелите в България се доближават до това, което имаме по света, но не винаги приликите са на 100%

Свързани новини

30.03.2022 10:54

Ол инклузив по света и в България - има ли разлики

Видян 1820 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ол инклузив е една от най-полезните услуги, които можете да закупите за лятната си почивка. Тя ви спестява изключително много неудобства и непредвидени разходи, което не бива да се подминава.


 


Макар че този тип настаняване е традиционно малко по-скъп, ол инклузивът всъщност в края на краищата е чудесна възможност да спестите доста пари от ваканцията си.


 


Доказано е, че когато са на почивка на море, хората харчат най-много за храна, а това, че при ол инклузив всичко е включено в цената, определено е много добра възможност да държите бюджета под контрол.




Ол инклузив хотелите по света


 


По правило, ол инклузив хотелите представляват ваканционни комплекси, които включва в цената си минимум настаняване, три хранения дневно (закуска, обяд и вечеря), безалкохолни напитки, определен набор от алкохолни напитки и евентуално други услуги.


 


Приема се, че бакшишите, на които на запад се гледа с много респект и които се спазват много стриктно, биват включени към цената.


 


Обикновено, ол инклузив хотелите представляват големи комплекси, в които има на практика всичко за правене, като са по-специално ориентирани към морския туризъм и привличат хора, които пътуват с цел почивка.


 


Ол инклузив в България


 


Ол инклузив хотелите в България се доближават до това, което имаме по света, но не винаги приликите са на 100%. Така например, в нашата страна услугата обикновено не включва алкохолните напитки.


 


Много малко хотели правят изключение от това правило, и обикновено това са по-луксозните и висококатегорийни комплекси.


 


В нашата страна all inclusive се предлага дори и в по-малките хотелски комплекси, което в други страни е рядкост. В нашата страна не е изключено да откриете тази услуга дори и в по-малък хотел с по-малко звезди.




И докато в други страни може да се каже, че ол инклузив е многокомпонентна услуга, в която влизат цял куп услуги, в България обикновено това означава, че можете да разчитате на хранене и нощувка (разгледайте предложенията на TravelCard.bg).


 


Това, с което в България превъзхождаме някои други наши съседи и по-далечни дестинации е, че обикновено нашенските инклузивни комплекси ви дават достъп до храна през целия ден, докато в други дестинации извън пределите на родината ни това става по специален режим с хранене по три пъти на ден.




 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби