Точно на 3 март Марс и Венера ще преминат в съвпад с Плутон в знака на Козирог и така реално ще започнат нови цикли, с нови решения

Свързани новини

28.02.2022 14:22

Огън и лава на 3 март, опасен ден на грешни решения: С. Дончева и Дж. Василева

Видян 4796 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно на 3 март Марс и Венера ще преминат в съвпад с Плутон в знака на Козирог и така реално ще започнат нови цикли с нови решения. Това ще се случи в непосредсвена близост до върха на хороскопа на България. Те и в момента са там и работят.

 
Това винаги е сигнал за голяма политическа и военна активност, включително тайна, прикрита и манипулативна. Такъв съвпад никога не е добър.

 
Марс е силно обвързан с военни решения, нова военна политика, засилване на агресивността в политически план, опасност от повече гняв и страх, съответно инциденти и конфликтност.



 
Разбира се, поради присъствието и на Венера - не толкова силна и активна - ще има и опити за помирение и повече дипломатичност, както и сдържаност, но това ще са по-слаби опити.




Силните фигури са Плутон и Марс.




Тъй като това е националния празник на България, е добре да бъдем изключително сдържани, внимателни и неагресивни.



 
3 март е в сърцето на всеки българин, той е с могъщ мистичен егрегор на признателност, любов и възхвала към саможертвата на стотици хиляди хора, наситен с отдаденост към род и Родина. Нека не го опорочаваме.




Ситуацията е сложна, а Слънцето на нашия премиер е в пълен квадрат с тази тройна конфигурация, преминаваща в мощен политически знак и съзвездие  Козирог.




Възможни са спонтанни емоционални грешни решения. При среща с Марс, особено, когато си роден под знака на Овен, не е добре да бързаш, а да изчакаш.




Добре е всички последни 5 градуси на Овен, Козирог, Рак и Везни, както и такива с важни точки на тези градуси да бъдат по-мили, обрани и любезни, да мислят преди да кажат или направят нещо, възможни са инциденти, болести и неблагополучия”, прогнозира
топастрологът Силва Дончева – единствената, която още в края на 2019 г. разчете идването на коронавируса, извънредното положение, затварянето и масовите фалити.




„Плутон и Марс да се движат в съединение (точно на 3.03), прегръдка на истината, която може и да не е толкова истинска.




Никой не знае колко гневен може да бъде гневът! Колко жестока може да бъде жестокостта и колко конфликтен може да бъде конфликтът!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби