Списание “Бакхус”, който е основен организатор в партньорство с Пазари Възраждане, е познато на широката аудитория с други два емблематични фестивала, наложили се през годините – Бакхус StrEAT Fest и Бакхус Fish Fest
01/05
30.08.2022 11:28

Нов гурме фестивал с дебют до НДК на 10 и 11 септември

Видян 1744 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бакхус Bar & Snack Fest ще съчетае напитки, ресторанти и жива музика в продължение на два дни в алеите пред Кино Кабана


На 10 и 11 септември, броени дни преди празника на столицата ни, ще се проведе първото издание на градския фестивал Бакхус Bar & Snack Fest.  Той се реализира с подкрепата на Столична община - Календар на културните събития. Съорганизатор на събитието е „Пазари Възраждане“ ЕАД.
    
От 11 до 22 ч. и в двата дни жителите и гостите на София ще могат да посетят фестивала за храни и напитки, който ще събере някои от най-добрите заведения и продукти в парка на НДК, в частта пред Кино Кабана.

Списание “Бакхус”, който е основен организатор в партньорство с Пазари Възраждане, е познато на широката аудитория с други два емблематични фестивала, наложили се през годините – Бакхус StrEAT Fest и Бакхус Fish Fest. И този път ще има вкусни солени и сладки хапки, ресторанти с тематична кухня, занаятчийски десерти, български бири, винени барове, както и авторски коктейли, дело на някои от най-добрите бармани в България. Целта на организаторите е да популяризират качествените храни и напитки, създавайки поле за изява за всички тях.

Събитието е изцяло безкешово с цел по-бързо и хигиенично обслужване. Всеки посетител ще може да плаща с кредитна/дебитна карта или с дигитален портфейл.

Освен разнообразното меню за хапване и пийване организаторите подготвят и богата културна програма. Ще бъде изградена сцена, на която в следобедните часове посетителите ще слушат музикални изпълнения на живо от близки и далечни страни, кратки образователни лекции на тема храна и характерни питиета, а в неделя вечер ще станат свидетели и слушатели на дискусия, посветена на София, водена от екипа зад инициативата The Sofianer - конкурс, вдъхновен от кориците на легендарното списание The New Yorker, за илюстрации на автентичния и разнообразен лик на столицата и живота на софиянци. Разговорът има за цел да инициира обществен дебат за това в какъв град искаме да живеем.

Организаторите апелират всички да следят страницата на събитието във Facebook, където всекидневно се обявяват участниците и се актуализира информацията.

Възможно е предварителното закупуване на онлайн билети с цел избягване на опашки, както и на място в деня на събитието с минимално оскъпяване.

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕ:
EVENTIM: https://bit.ly/Tickets-BarSnackFest
Bilet.bg: https://bit.ly/BarSnackFest-Tickets


Фестивалът се реализира с подкрепата на Столичната община и е част от календара на културните събития на Столичната община.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион

Един ден, в който ще гледате философски на живота

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще