"Не съм се чувствал романтик, но направих нещо много романтично“ , призна артистът и сподели, че преди предложението за брак за първи път от години изпитал сценична треска.

Свързани новини

12.09.2022 16:34

Ненчо Балабанов вдига втора сватба

Видян 3993 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За венчавката между Ненчо Балабанов и Катрин Русева стана дума в новото шоу С Рачков всичко е възможно, където водещият обяви, че тя предстои в близките дни. Катрин вече вдигна моминско парти с най-добрите си приятелки. Дори красавицата сподели снимки с последователите си в Инстаграм. Това е втори брак за Ненчо, който има един с музикалния педагог Ралица.


От връзката им комикът има син. В Черешката на тортата бъдещите младоженци готвиха заедно и тогава Мария Игнатова също загатна за сватбата им. „Вечерята отлага ли сватбата?“ попита тв водеща, а Ненчо разказа за годежа в Гърция. "Не съм се чувствал романтик, но направих нещо много романтично“ , призна артистът и сподели, че преди предложението за брак за първи път от години изпитал сценична треска.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци