Свързани новини

26.03.2021 10:54

Най-забележителните атаки срещу Третия райх по History2

Видян 1049 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искате ли да откриете тайните вътрешни процеси и невидимата работа на нещата в света около вас? Истината е само на парче разстояние. От машини и играчки, задействани с монети, до бронирани автомобили и бензиностанции, ежедневните предмети, които изпълват живота ни, пазят тайни, които само чакат да получат отговор. Нашият водещ ще вземе за най-мощните електроинструменти в света, за да разреже буквално наполовина всеки обект, разкривайки вътрешната му механика и интригуващата му история. Разкриваме изненадващите неща, които карат нашия свят да се порменя, като навлизаме дълбоко в невидимия свят навсякъде около нас. Sliced тръгва по History 2 от 5 април, всеки понеделник, 22:00. От 29 април, всеки четвъртък от 22:00, американски парашутисти, норвежки специални части и британски командоси - съюзнически екипи, провеждащи високорискови операции в цяла Европа, Африка и Азия, за да се изправят срещу Хитлер и да променят хода на Втората световна война. Поредицата „WWII's Most Daring Raids“ отвежда в разгара на действието, като дава изключително детайлна информация за най-забележителните изненадващи атаки срещу Третия райх. Екипът изследва как точно са се разиграли тези нападения чрез експертен анализ и свидетелства от смелите мъже, които са ги осъществили. „Shadow Force“ продължава  всяка неделя от 22:00ч. да представя историята на неконвенционални военни операции, като ни предлага рядката възможност да надникнем в този високорисков свят на частните военни операции в борбата с организираната престъпност, с която редица правителства и специални организации не успяват да се справят. През погледа на един елитен екип, действащ в наши дни,  „Shadow Force“ проследява действията на бивши войници от Специалните части и техните неконвенционални бойни тактики.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния