16.06.2017 12:45

Най-големият пикник тази неделя в Южния парк

Видян 2040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази неделя най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще е под мотото „Зареди се с енергия“. През целия ден десетки хиляди столичани и гости на града ще имат възможност да спортуват, да се забавляват, да участват в игри, да танцуват под музикалните изпълнения на най-големите български звезди, да готвят заедно и да научат повече за балансираното хранене. От 16:00 ч. в специалния кът на MAGGI® на Голямата поляна в парка, Кака Лара ще „кръстоса вилици“ с шеф Цветомир Николов и заедно ще дадат началото на най-големия пикник за тази година. Пикникът и активностите на локацията на MAGGI® имат основна цел да фокусират още веднъж вниманието върху споделените моменти на щастие със семейството и близките, онези мигове, които ни правят щастливи, зареждат ни с много енергия, настроение, динамика и усмивки.


„Когато имаш две дъщери на две различни възрасти се налага да се съобразяваш с техните нужди в кухнята. Така и не можах да се науча да готвя – или става прекалено солено или безсолно и не се яде“, сподели за своя кулинарен опит Кака Лара. Тя допълни, че благодарение на MAGGI® вече се осмелява да приготвя храната вкъщи. В неделя тя ще може да научи и някои тънкости от шеф Цветомир Николов в направата на вкусно барбекю, овкусявайки ястията с хитовия продукт на марката – MAGGI® Подправката. Шеф Николов е готвач №1 на България за 2015 г., минал е през школата на един от най-популярните световни готвачи Гордън Рамзи и наскоро откри собствен свой авторски ресторант.


Гостите на пикника в неделя, споделили снимка на страницата на MAGGI® във фейсбук с #MAGGI®барбекю и #MAGGI®Подправката, ще участват в специална томбола. Победителят ще спечели голямата награда – смартфон.


MAGGI® затвърждава още веднъж своя стремеж да насърчава балансираното хранене и активния начин на живот като разработва и предлага иновативни, достъпни и полезни продукти с високо качество и неподражаем вкус за цялото семейство. MAGGI® Подправката, която бе пусната на пазара през ноември 2016 г., е уникална комбинация от най-често използваните подправки в кухнята на българина – сол, черен пипер, червен пипер и чубрица, в перфектно балансирано количество.


По време на дванадесетото поредно издание на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! най-големият кулинарен бранд у нас още веднъж ще докаже, че освен полезно, готвенето ни зарежда с положителна енергия и емоции и може да бъде наистина лесно, забавно и приятно занимание за цялото семейство и не на последно място – ще спести време.


Нестле България непрестанно въвежда иновации, подобрява и обогатява своите предложения, за да отговори на желанията на потребителите. MAGGI® постоянно подобрява и развива предлаганите рецепти и продукти, давайки нов, различен и интересен поглед за приготвяне на всяко ястие, независимо дали то е изцяло сътворено според новите тенденции в съвременната кухня или традиционно присъства на българската трапеза.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп