Общата картина е объркана, напрегната, егоцентрична, на моменти остро полюсна.

Свързани новини

08.09.2022 11:34

Меркурий удря отношенията ни до 2 октомври

Видян 1473 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Ако животът е един компютър, сега със сигурност е време да натиснем копче, на което пише: "тих режим", "пауза", или "рестарт". #Меркурий, обръща своето движение, тръгва #ретрограден (назад). "Всичко е ясно" - си казваме, свикнали сме, та нали всяка година го преминаваме. Но той винаги намира начин да ни покаже, че има още с какво да ни забави, обърка или изненада. Да не забравяме, че всяко негово движение е абсолютно различно, защото то се случва в различен знак, тръгва назад в различни аспекти и прави различни връзки с планетите.



#Везни и #Дева са двата знака, през които ще ни води Меркурий. От 10 септември - до 02 октомври.
Време, в което редица взаимоотношения: любовни, бизнес, колегиални, приятелски и чисто човешки започват да "задават своите си въпроси". Как?, Къде? и  Защо? ще търсят отговори. Няма да бъде никак лесно да се гмурнем в този лабиринт от взаимоотношения. Във въздуха ще се усеща пренавита емоционалност и неяснота, която ще къса връзки, въпреки мекотата и безконфликтността на Меркурий във Везни и блестящата аналитичност на същия в Дева. Общата картина е объркана, напрегната, егоцентрична, на моменти остро полюсна.



Трудно ще чуваме това, което отсреща ни говорят и въобще няма да сме готови да кажем това, което е правилно или трябва. Телефонът на комуникацията ще е "развален", направо объркан. Извън това ще има много подводни вихрушки, които ще се опитват да ни засмукат с нарисувани думи, като целта ще бъде една... манипулация. И когато успеем да се събудим, вече ще бъде късно.



Ретроградните планети (в момента те са шест) обичат тишината. Вселената ни връща по пътища, които вече сме извървяли. Да ПРЕразгледаме, да ПРЕговорим, да ПРЕподредим, да ПРЕдоговорим, да ПРЕеоценим. Към това ни подканя  тя и тук ще ни дава възможност. Сякаш ни казва:
- Бързай бавно!
- Действай разумно!
- Мисли за после!
- Провери още веднъж!
- Не се поддавай (продавай) на емоцията, колкото и вълшебна да ти се вижда!
- Не позволявай да те манипулират!
- Взимай трезви решения!



Ретроградният Меркурий е винаги еднакъв и абсолютно различен.
Да останем спокойни и в тишина. Всички въпроси и отговори са в нас. Всички взаимоотношения и връзки, всичко съзнателното и осъзнато е видяно и преживяно", пише известният астролог Джина Василева.



Допълваме, че на старта на Ретроградния Меркурий, точно в същия ден - 10 септември, имаме и Пълнолуние. То е в Риби. И отново удря отношенията и ни призовава да търсим баланса в тях. Както сме писали, ефектът на голямата Луна е много силен за около 5 дни преди и особено 5 дни след изпълването й, така че, като имаме предвид и обръщането на планетата на комуникацията, което също е най-ярко осезаемо именно през първите дни, наистина е добре да мислим преди да говорим, да дозираме тона и силата на думите, да не влизаме в напразни дискусии - реални и виртуални, да предпочетем да бъдем щастливи, вместо задължително да бъдем прави и да се наложим като такива.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни