В анимационната поредица, освен самия Мистър Бийн и неговия приятел Теди, ще ни забавляват и хазяйката г-жа Уикет, приятелката на Бийн, Ирма Гоб и др.

Свързани новини

07.04.2022 14:04

Маратон с приключенията на Мистър Бийн

Видян 967 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Анимационните приключения на обичания от всички Мистър Бийн показват на най-малките зрители това, което по-възрастните фенове на игралната верния с Роуън Аткинсън познават от години - трогателни истории на забавни приключения, радостни шеги и интересни персонажи.


 


В анимационната поредица, освен самия Мистър Бийн и неговия приятел Теди, ще ни забавляват и хазяйката г-жа Уикет, приятелката на Бийн, Ирма Гоб и др. Хари, училищният приятел на Мистър Бийн, също ще се появи в предстоящите епизоди от маратона. За съжаление, той има един недостатък - толкова много обича да яде лакомства, че не може да спре.


 


Бийн няма да го има само за малко и когато се върне, съдържанието на хладилника му ще бъде изчезнало. Хари ще прибере всичките му хранителни продукти, но ще вземе и Теди. Дали Бийн ще успее да се справи с него? В друг епизод главният герой ще прекарва време с любимата си Ирма.


 


Те ще седнат да гледат телевизия, но телевизорът ще се развали и Бийн ще търси начин да си купи нов. Както винаги, Теди ще му помогне. Премиерата на маратона „Най-добрите приятели по Boomerang“ е на 14 април от 12.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и