Габриел Алон

Свързани новини

05.06.2023 15:47

Майсторът на шпионския трилър се завръща

Видян 1176 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Легендарният шпионин Габриел Алон се изправя срещу най-добрия фалшификатор на картини в една от най-заплетените операции в своята кариера. Очаквайте „Портрет на непозната дама“ с логото на Хермес. Даниъл Силва е носител на награди и първи в класацията на автори на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, сред които „„Портретът на един шпионин“, „Английското момиче“, „Крадецът“, „Английският шпионин“, „Орденът“, „Челистката“ и др.


Той е най-известен с дългогодишната си серия трилъри, в които главен герой е шпионинът и реставратор на произведения на изкуството Габриел Алон. Книгите на Силва получават високи оценки от критиците по цял свят и са преведени на повече от трийсет езика. Той живее във Флорида със съпругата си, телевизионната журналистка Джейми Гангъл, и техните близнаци – Лили и Николас. Критиците и почитателите на автора са категорични, че това е един от най-добрите му романи през последните години.


Легендарният шпионин Габриел Алон се оттегля от поста си начело на израелското разузнаване и се установява във Венеция заедно със семейството си. Прекарва дните си в обикаляне на уличките и каналите, опитвайки се да забрави за призраците от миналото и да започне на чисто. Негов стар познайник и търговец на произведения на изкуството обаче го моли да разследва мистериозните обстоятелства около откриването и продажбата за значителна сума на „Портрет на непозната дама“ от фламандския художник Антoнис ван Дайк. Габриел заминава за Париж, където се оказва въвлечен в смъртоносна игра със залози за милиарди. Алон, който е художник и реставратор, смята, че въпросната картина почти сигурно е фалшификат. За да открие кой стои зад създаването на толкова сполучливата имитация, Габриел измисля една от най-заплетените операции в своята кариера. Ако се окаже успешна, той ще се превърне в огледален образ на мъжа, когото се опитва да намери: най-добрия фалшификатор на всички времена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!