Ще се намеси и втори учен, но тогава объркването ще стане още по-голямо. В друг епизод, Лампът ще бъде успешно заловен. Но ще намери приятел дори в тази ситуация - стажант в лабораторията, който ще реши да му помогне.

Свързани новини

09.09.2022 14:22

Лампът отново ще забавлява по Boomerang

Видян 1255 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Може ли малка топка лабораторно вещество да създаде истински хаос? Лампът доказва, че е възможно. Учените са го изобретили, но не са очаквали, че едно живо, променящо формата си същество ще бъде толкова опърничаво. Лампът използва своята хитрост и приспособимост, за да избяга от лабораторията винаги, когато му се появи възможност.


Той вече познава всяко кътче на градския музей, пременял се е в други герои, а в новите епизоди на 3 и 4 сезон, учените ще трябва да го преследват в нови приключение. Лампът и един от изобретателите му случайно се озовават на екзотичен остров. Ще трябва да се приберат по някакъв начин, но как? Те ще се опитат да се сприятелят с жителите на острова, но комуникацията не е тяхна силна страна.


Ще се намеси и втори учен, но тогава объркването ще стане още по-голямо. В друг епизод, Лампът ще бъде успешно заловен. Но ще намери приятел дори в тази ситуация - стажант в лабораторията, който ще реши да му помогне.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на