08.05.2009 11:57

Книгата "Страхът аутизъм" вече е на пазара

Видян 3261 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Нещо толкова просто успя да помогне на толкова много деца, страдащи от синдрома аутизъм. Методиката разработих с помощта на индианците от Латинска Америка (Колумбия), на които винаги ще бъда благодарен", отбелязва в книгата си "Страхът аутизъм" Роберто Моралес, който определя себе си за българин от индиански произход, предаде БГНЕС.


Според официалната статистика повече от 16 000 българчета са с коварната диагноза „аутизъм“. Според неофициалната статистика поне още толкова деца в страната ни демонстрират симптомите на този синдром, но по различни причини, така и не са диагностицирани. Книгата на Роберто Моралес „Страхът аутизъм“ представя на България нова уникална методика за третиране на това „нелечимо“ състояние.
„Страхът аутизъм“ не е просто опит на Роберто да обясни причините, симптомите и произхода на този синдром. „Страхът аутизъм“ предлага реална алтернатива за хилядите семейства в България, изправени пред предизвикателството да отгледат дете с него. Книгата е практичен инструмент – тя е базирана на опита на автора с деца, страдащи от аутизъм. "Страхът аутизъм" е наръчник за т. нар. „физиологично възстановяване на организма”, което да бъде предпоставка за последващи терапии с квалифицирани специалисти.
Традиционната медицина заклеймява синдрома като нелечим. Роберто Моралес казва, че аутистите заслужават алтернатива. В продължение на 3 години той работи в Колумбия с 50 деца с тази диагноза. Посвещава времето и енергията си на диренето на ефикасна методика за третирането й. Мисията му го среща с познанието на древните индиански лечители.
Книгата е вече на пазара и е достъпна за всички, които имат нужда от нова насока в борбата с аутизма. Официалната премиера е на 9 май в Центъра за деца с увреждания „И аз мога“ в Студентски град, София, блок 11.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв