Каменни хора e  с премиера от неделя 5 юни в 21:00 ч

Свързани новини

01.06.2022 16:56

Каменни хора и преследване на чудовища по Viasat Explore

Видян 1636 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Каменни хора“ от най-голямото мраморно находище в света, на върха на планината Алтисимо в Апуанските Алпи в Тоскана се завръщат по Viasat Explore на 5 юни, неделя, с нов сезон, изпълнен с предизвикателства. При това, имат ново попълнение в екипа.


 


Междувременно рубриката „Риболовна зона“ продължава всяка събота вечер с епизоди на „Ледени викинги" и „Речни чудовища"! Не пропускайте и новите серии на „Чудовищни шарани". От 18 юни, събота, пък по най-мъжкия ТВ канал от семейството на Viasat World дебютира екстремният авантюрист Сирил Шаке, който се впуска в света на мистериозни и опасни водни същества с предаването „Преследване на чудовища“. От гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамите до рисковани срещи с крокодили-човекоядци при риболов в Африка, той ни отвежда на невероятни приключения!


 


Каменни хора e  с премиера от неделя 5 юни в 21:00 ч. В най-голямото мраморно находище в света, на върха на планината Алтисимо в Апуанските Алпи в Тоскана, каменарите на Паоло Карли от Енро се готвят за нов добивен сезон, пълен с предизвикателства, но изминалата година е била много трудна за мраморната индустрия.


 


От една страна, икономическият спад, предизвикан от Covid, е намалил световното търсене на мрамор; от друга страна, ужасно суровата зима е създала множество проблеми при управлението на кариерите, причинявайки кризисна ситуация с графика за добив, който сега е много изостанал от планирания. Каменарите се борят не само срещу времето, но и за екосъобразност - трябва да се подобри използването на водата и остатъците от добива на каменни блокове от планините.


 


Междувременно има ново попълнение в екипа, която трябва да спечели доверието на каменарите. Пред какви други предизвикателства ще трябва да се изправят те? Преследване на чудовища е с премиера в събота 18 юни в 21:00 ч. Присъединете се към екстремния авантюрист Сирил Шаке, който се впуска в света на мистериозни и опасни подводни същества.


 


От гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамите до рисковани срещи с крокодили-човекоядци по време на лов за най-голямата сладководна риба в Африка, този наситен с адреналин сериал ни отвежда на невероятни приключения. Сирил изследва океаните, реките и езерата по цял свят, за да намери най-голямата риба в живота си в някои от най-отдалечените райони на света.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат