Свирихме за страхотни хора и професионалисти, каквито вярвам сме и ние с БМХ Бенд. Желая им още много медали – за тях и за България

Свързани новини

11.04.2022 13:04

Кали пя за медалистите ни в борбата

Видян 1007 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Дни след концерта без аналог у нас - Калиграф, на който Кали представи новата си музика с огромен успех, една от най-обичаните певици беше поканена да отпразнува победите на нашите борци – мъже и жени, на  европейското първенство в Будапеща. Няколко часа Кали и БМХ Бенд забавляваха спортистите с безупречни изпълнения на живо. „За нас беше чест да бъдем част от този празник на българския спорт.


 


Свирихме за страхотни хора и професионалисти, каквито вярвам сме и ние с БМХ Бенд. Желая им още много медали – за тях и за България.“ Великолепната триетажна торта, украсена с ликовете на всеки един от 10-те призьора в Будапеща, бе разрязана от медалистите, патрона на тържеството Данаил Ганчев и президента на федерацията Христо Маринов.


 


Изисканото тържество бе организирано от Гриша Ганчев, един от благодетелите на българската борба и член на управителния съвет на федерацията. В унгарската столица България записа най-доброто си класиране за последните 30 години! Тайбе Юсеин и Кирил Милов се окичиха със злато, сребро взеха Миглена Селишка, Евелина Николова, Едмонд Назарян и Ахмед Батаев, а с бронз си тръгнаха Юлияна Янева, Айк Мнацаканян, Георги Вангелов и Рамазан Рамазанов.


 


Часове след срещата с шампионите Кали споделя: „Да се завърна на музикалната сцена с нова музика, която извира от душата и сърцето ми за мен е огромно щастие. Уверена съм, че сме на прав път, защото вече имаме последователи, които представят музиката си с нов аранжимент с оркестър и изтъкнати музиканти, в лицето на голямата Софи Маринова и Ку-Ку Бенд. С нетърпение очаквам срещите ми с публиката на големи фестивални  и концертни сцени, където ще им дадем истинска, жива музика.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог