Високото качество, лекотата, нежната подметка, която гали краката е златната формула, която изстрелва един чифт обувки директно към върха и ги прави верни сподвижници по световните модни подиуми
01/02
01.07.2022 14:17

Какви обувки да носите този сезон? Ето преглед на най-интересните тенденции

Видян 2205 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Модните тенденции при обувките са се променяли през годините, но един тренд е останал винаги актуален и това е удобството и чувството на комфорт, който създават те. Високото качество, лекотата, нежната подметка, която гали краката е златната формула, която изстрелва един чифт обувки директно към върха и ги прави верни сподвижници по световните модни подиуми.

Какви обувки да изберете за предстоящите ви пътувания?



     Сезонът на отпуските предстои, а с това идват и новите емоции от предстоящите пътувания и посещения на отдавна желани дестинации. За всеки турист удобството и мултифункционалността при обувките са качества, които са безценни. Препоръчително е да се закупят обувки, които са удобни за преход в планината, за разходка в гората, за крос и т.н. Иновативните обувки Palladium съблюдават именно тези тенденции.


През седемте десетилетия, в които брандът представя своите модели, се забелязва един градивен прогрес. Обувките Palladium защитават краката, създават прекрасно чувство на удобство и правят своите носители силни. Тяхната подметка е висококачествена и е изработена по технологията EVA, което облагородява краката и намалява напрежението в стъпалата при движение. С обувките Palladium ще промените своя светоглед в позитивен аспект и ще създадете прекрасни спомени от новите дестинации, които ви предстои да посетите.



С какви обувки да бъдете на работното си място?



      През 8-часовия работен ден краката често се изтощават. Затова е препоръчително да носите удобни обувки, които да ви карат да се усмихвате и да бъдете максимално позитивни на работа. Кецовете Palladium са леки и комфортни. Те се предлагат в разнообразни цветове и десени за създаване на приказно настроение.


Имат заоблени върхове, подвижни стелки и подметка EVA. Френският бранд е въвел своя опит от каучуковата промишленост в производството на обувки. Моделите Palladium са прекрасен вариант за всеки, който е отдаден на работата си, обича да експериментира и да създава иновации. Това са не просто чифт обувки, а средство за сбъдване на мечти. Бъдете мотивирани, амбициозни и креативни на работното си място в компанията на чифт кецове Palladium.


Какви чехли или джапанки да изберете за плажа?



       Знойното лято определено създава приказни емоции, когато съзерцавате красивите слънчеви лъчи, къпещи се в морските вълни и вие сте на красивия плаж, наслаждавайки се на великолепието на природата. С чифт удобни чехли на Tommy Hilfiger тази романтика ще придобие още по-приятно усещане. Краката ви ще бъдат облагородени и ще показвате стил и елегантност на плажа. Чехлите Tommy Hilfiger - https://www.obuvki.bg/tommy_hilfiger.html са еманация на висококачественост, изтънчен дизайн и атрактивност.


Красивите еспадрили, както и нежните балеринки на този бранд ще бъдат прекрасен спътник по време на вечерните ви разходки и посещенията на заведения в близост до морския плаж. С обувките Tommy Hilfiger вие ще сте звездата на дансинга и танцът в компанията на морския бриз ще ви създаде поредица от прекрасни летни спомени. Бъдете щастливи и се радвайте на вълшебните емоции с помощта на прекрасните модели чехли, джапанки, еспадрили и балеринки Tommy Hilfiger!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни