Свързани новини

22.12.2020 09:45

Искайте, работете и ще получите

Видян 2442 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Какво ще се случи между 18 и 26 декември 2020

Какво ще се случи с прости думи между 18 и 26 декември 2020 г.? Мощно надграждане и активация на човешката ДНК!

Ще се опитам да го обясня по прост начин, защото много често каналите за информация имат основната задача да предават Честоти и Кодове. Така че понякога информацията се загубва или размива, или във всеки случай се доставя само това, което наистина е необходимо в този момент. Както всичко останало.

Но нека се върнем към тази Слънчева вълна, която ще се случи скоро. Можем да го преведем като  „много мощна и незабавна актуализация на човешката ДНК“. Моментално повторно калибриране на всички чакри и активиране от различен тип, на множество нива, на спомените на душата на всеки. Това със сигурност ще включва трансформации във физическото здраве, следователно подобрения или окончателни изцеления, зависи от еволюционния етап на всеки.
Но това, което е сигурно е, че различните заболявания, които сме имали досега, причинени именно от тази вибрационна трансформация, ще изчезнат. Именно защото ще има окончателно активиране на "меркаба" (меркаба е средство, което може да помогне на ума, тялото и духа да имат достъп и да преживеят други равнища на реалността и потенциалите на живота), във фините, енергийни тела и в матриците от всеки. Всичко това, защото ДНК просто ще се върне към „работата“, която е изначална.

Тогава физическото тяло, малко по малко, ще започне да вибрира чрез "диамантени кодове", начин като всеки друг, за да идентифицира честоти, различни от сегашните земни. Това ще се случи, защото Фотонните светлинни вълни, идващи от галактиката и по-точно от Централното Слънце, ще се депозират и ще бъдат абсорбирани окончателно от нас и от Земята.

В допълнение към трансформацията на физическото тяло ще бъдат пробудени таланти и способности, придобити преди това в други въплъщения, и по този начин те могат да се проявят и да станат конкретни инструменти, с които да се взаимодейства. И чрез които да се  осъществят проектите на това земно въплъщение.

На нивото на съзнанието, разбира се, това ще бъде фундаментална стъпка, която ще постави солидни основи, върху които да се изгради нова Земя, подхранвана чрез чувство за единение и сътрудничество.
Необходимо е да се уточни, че Душите, които сега са свързани с третото измерение, ако са


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,