Столът е сред най-важните фактори, тъй като служителят го ползва директно и това определя дали ще може да се концентрира за повече време или ще трябва да става на всеки 15 - 20 минути за да се разтъпче

Свързани новини

30.03.2022 10:53

Инвестирайте в трайни и качествени офис столове

Видян 1355 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За да не се налага всяка година покупка на ново офис обзавеждане, бизнесът ще трябва да инвестира еднократно по-сериозно в своята материална база, като по този начин няма да има грижи в това отношение поне няколко години напред.


 


Вие като предприемач не трябва да се притеснявате, че сте похарчили твърде много, тъй като удобството на служителите доказано води до по-добра производителност и оттам - до по-добра печалба на вашата фирма.
Парите, използвани за инвестиране в мебели, ще се възвърне със сигурност, стига инвестицията да е добре планирана. А за да е добре планирана, от вас се очаква да направите едно малко проучване на пазара и да знаете какво точно предпочитат хората.


 


Разбира се, сред най-важните артикули тук са компютрите (твърде дългото взиране в некачествен монитор изморява очите), бюрото (важно е да е удобно за ползване и съхранение на документация) и разбира се столовете (те са от първостепенно значение за физическия комфорт на служителя).


 


Ергономичен офис стол за по-висока производителност на вашите служители


 


Много фирми се фокусират върху осигуряването на комфортни офис столове за своите служители, тъй като се счита, че това ще подобри производителността на служителя.


 


Определено, един човек би могъл да се фокусира много повече върху своята дейност, когато се чувства удобно на работното си място.


 


Столът е сред най-важните фактори, тъй като служителят го ползва директно и това определя дали ще може да се концентрира за повече време или ще трябва да става на всеки 15 - 20 минути за да се разтъпче.  


 


С мрежа, а не с възглавница


 


Хитър ход е да инвестирате в ергономичен стол, чиято облегалка е мрежа, а не възглавница. Много предприемачи купуват столове, тапицирани с висококачествена кожа, но има и много по-добри варианти (разгледайте офертите на Antares-bg.net).


 


Интересно е да се знае, че всъщност столовете, които имат мрежеста облегалка, могат да постигнат много по-добра търговска цена. В същото време, като удобство и ергономичност, тези модели са едни от най-предпочитаните на пазара.


 


За да има толкова голямо търсене на мрежестите облегалки при офис столовете, това означава, че потребителите са запознати с техните характеристики и предимства, които надминават всички други видове облегалки и тапицерии на столове.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на