В следващия месец филмотечният TV1000 е сцена. Трилогията „В ритъма на танца“, в чийто първи филм в главната роля е ново-изгряващата тогава звезда Чанинг Тейтъм дебютира малко след Св. Валентин

Свързани новини

01.02.2023 12:30

Гледаме филми за мръсни танци през февруари

Видян 1689 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В следващия месец филмотечният TV1000 е сцена. Трилогията „В ритъма на танца“, в чийто първи филм в главната роля е ново-изгряващата тогава звезда Чанинг Тейтъм дебютира малко след Св. Валентин. Тайлър Гейдж е имал проблеми със закона през по-голямата част от живота си; озовавайки се за пореден път пред съдия, е осъден на 200 часа общественополезен труд и се налага да мие подове в училището по изкуствата в Мериленд. Забелязва го Нора, талантлива студентка по балет, която се опитва да включи хип-хоп движения в своите класически съчетания. Въпреки опасенията на училищните администратори, Нора убеждава Тайлър да си партнира с нея за голям проект на класа. Чанинг Тейтъм е роден на 26 април 1980 г., Чанинг започва кариерата си като модел. Няколко години след първия филм от денс романса Step Up от 2006-та, нашумява с ролите си в G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), 21 Jump Street (2012), White House Down (2013) и поредицата Magic Mike, чийто последен филм Magic Mike’s Last Dance се очаква на голям екран до броени месеци.


Впрочем се оказа, че макар и да е играл в номинирани за Оскар заглавия с актьори като Стив Карел, който ни тушира с изпълнението си във Foxcatcher, и Матю Маконахи (в първия Magic Mike) – и да е бил режисиран от признати имена като Тарантино и братята Коен, сам по себе си Чанинг е оценен максимално на четири номинации от Central Ohio Film Critics Association. Като че ли младежката и международна публика (в това число и ние) е склонна да го цени по-високо.  За да се настроите за цялата експлозия от музика, светлини и модерни танци, която престои по TV1000, не пропускайте класиката „Мръсни танци“ – в петък, 27 януари, от 17:30 часа или – ако не разполагате с EON или b-box, които ви позволяват да връщате с до 7 дни назад, навийте часовниците за 07:35 в събота, 28 януари. Не можете просто да пропуснете отраслово-определящ филм като Dirty Dancing - с Патрик Суейзи (RiP) и Дженифър Грей. През 1963 г. 17-годишната „Бейби" Хаусман прекарва лятото със семейството си в курортен хотел в Кетскилс и е отегчена до сълзи. Една вечер „Бейби" се натъква на тайно събиране на служители от хотелския персонал, където те се наслаждават на абсолютно неподходящи за абитуриентски бал танци.


„Бейби" е особено поразена от хубавеца Джони Касъл, танцьор в шоуто на курорта. Когато Пени, танцовата партньорка на Джони, се оказва бременна след връзка с един от сервитьорите, „Бейби" предлага да научи нейните стъпки и да я замести.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали