Свързани новини

15.02.2009 13:59

Гладни крадци тарашат жилища за манджа

Видян 1068 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все по-често в страната гладни крадци свиват храни при дръзки обири на апартаменти. В повечето случай обирджиите се надяват да открият бижута и пари в жилището, но при тяхната липса посягат и на хранителните запаси на домакинствата. В габровското село Идилево нагъл апаш е разбил входната врата и е задигнал електрическа печка “Раховец”, медни съдове и хранителни продукти на стойност около 200 лв. Сред откраднатите вещи са пакетчета кайма и макарони. Междувременно полицаи разкриха крадците на буркани със зимнина и на 100 литра нафта от трактор, паркиран във вилен имот в село Черни връх.


В четвъртък миналата седмица пък 24-годишен мъж от Сунгуларе бе арестуван за кражба на суджуци. Апашът се промъкнал у съседа си, но вместо пари задигнал 30 парчета домашна луканка. При подобни посегателства обикновено хората не сигнализират в полицията, но понякога опарените стопани не прежалват задигнатите деликатеси под формата на суджуци и туршия и сигнализират на униформените.


Както 19` вече писа има сериозен ръст на кражбите и грабежите в страната. От МВР отдават този факт на по-високата безработица, засегнала най-остро строителния бранш. Често безработни строители от Перник и Пловдив се преквалифицират в крадци и се насочват към софийските имоти, където традиционно живеят по-заможни хора.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес умът Ви ще е възприемчив и изобретателен

Днес умът Ви ще е възприемчив и изобретателен, със