СВОБОДНОТО ВРЕМЕ Е ВСИЧКО
01/04

Свързани новини

08.02.2022 10:55

Денят на влюбените – какво да подарим, за да не се изложим?

Видян 895 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Да кажеш „Обичам те“ е лесно, но да го покажеш с красив подарък понякога е проблем, с който се сблъскват много хора. Ако и вие сте един от тях… спокойно! Приготвили сме ви няколко идеи, които освен красиви, са и практични.



СВОБОДНОТО ВРЕМЕ Е ВСИЧКО
 
Ако обичате да прекарвате свободното си време заедно, то заложете на практичен подарък като спортен екип, нови маратонки, постелка за йога или въобще всичко, свързано с предпочитаната физическа активност на вашия любим човек. Големите спортни магазини предлагат опцията да закупите ваучер, с чиято стойност после вашата половинка сама да избере екипировката, от която се нуждае.

КАКВОТО ЗА НЕГО, ТАКОВА И ЗА НЕЯ
 

Всички сме чували израза, че с времето влюбените започват да си приличат. Следейки с интерес връзките на холивудските двойки, можем да заключим, че това до голяма степен е вярно заради допълващия се, и често препокриващ се, стил на обличане. Ако тя обича по-елегантни дрехи, това несъмнено се отразява на стила на нейната половинка. Ако пък той си пада по удобството, колкото и да се противи, дамата в крайна сметка сменя токчетата с маратонки.



Страхотна идея за подарък за Свети Валентин е да купите на вас и половинката ви тоалети, които са изключително сходни, дори еднакви. Това е лесна задача, защото много от големите вериги, предлагат унисекс модели, които са удобни и подходящи и за двата пола. Какво по-хубаво от това на 14-и февруари да бъдете в синхрон не само емоционално, но и визуално.


КРАЙ НА ВРЕДНИЯ НАВИК

 

Ако вашата половинка се опитва да спре цигарите, а на вас ви е омръзнало цигареният дим да се пропива в дрехите, косата и мебелите, то имаме перфектната идея за подарък –  бездимните алтернативи, които се намират на родния пазар – устройства за нагряване на истински тютюн, като IQOS и lil Solid. За тях е научно доказано, че, макар и не без риск, са по-добра алтернатива на продължителното пушене.


 


Те носят на пушачите наслада от тютюна без да създават дискомфорт на хората наоколо, защото тютюнът не гори, а се нагрява, няма неприятна миризма на цигарен дим, както и пепел и катрани.



БИЖУ ВИНАГИ Е ДОБРА ИДЕЯ



 
Класически, но много любим подарък е бижуто. То е подходящо като идея както за силния, така и за нежния пол. Него може да изненадате с тънка верижка или гривна, а за нея да заложите на верижка с висулка, чиято форма символизира сантиментален момент от вашите отношения, свързвате този символ със случка, която е важна за вас като двойка, или просто смятате, че това ще й допадне. Важно при купуването на сребро е да сте сигурни в бранда, от който го купувате, за да нямате притеснения за неговото качество и произход.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни