Свързани новини

28.05.2019 16:45

ДА! Спагети Кичън не само заради Мотто

Видян 1714 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Легендарното столично заведение Мотто излезе в ремонт, но не само, за да седнете отново в градината му в хубав ден си заслужава да минете през Спагети Кичън на ул. 6 септември, откъдето единствено можете да влезете в един от най-хубавите ресторантски дворове на София. Наред с традиционните италиански неща и дните на японската кухня, които вървят в момента – дали има нещо общо с 40-годишнината на Японския хотел в София, минала на 24 май, ако наминете по обед можете също като нас да пробвате примерно телешки кюфтенца в домашен, не в кръчмарски стил. Като във Франция или Италия, но не и в България, има формула, при която можете да комбинирате първо, второ и трето, за по-добра цена от трите поотделно. Има и приятни хора около вас, вместо агресивни и психясали. Така че накрая най-добре е да пиете спокойно едно освежаващо хубаво кафе и да продължите деня си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.