От 4 юли (понеделник) сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ започва вече в 07:00 ч.

Свързани новини

04.07.2022 15:30

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости

Видян 1047 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 4 юли (понеделник) сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ започва вече в 07:00 ч. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир всяка делнична сутрин до края на юли. От 1 август до завръщането му в ефир в края на месеца ще го заместват журналистите Иван Георгиев, Стоян Георгиев и Мария Ванкова.

Уикенд блокът „Тази събота и неделя“ също ще продължи да обобщава горещите теми и събития от седмицата през цялото лято. На 23 и 24 юли, в последния ефир преди ваканцията си, титулярните водещи Жени Марчева, Диана Любенова, Мария Цънцарова и Петя Дикова ще се включат с лятно настроение директно от морето. От 30 юли водещи политически фигури и ексклузивни гости в студиото на предаването ще посрещат Гергана Венкова и Кристина Газиева, а от 20 август до началото на есенния сезон – Румен Скрински и Радиана Божикова.

Емблематичното публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ също продължава без почивка всеки делничен ден от 17:20 ч., за да може да следим горещите политически страсти и коментари през цялото лято.

През юли приключва телевизионният сезон на предаването „Защо, господин министър?“. Очаквайте го обратно в ефир в началото на септември, когато се очаква отново политическите страсти да бъдат нажежени.

Лятна почивка ще има и актуално-публицистичното предаване „120 минути“, като през август в ефира на bTV ще се излъчват най-добрите издания от годината. Водещият Светослав Иванов ще бъде отново на екран на 11 септември за единадесетия пореден сезон на предаването.

bTV Репортерите също ще предложи най-интересното от излъчените през годината епизоди в седмиците от 9 юли до началото на септември.

През август телевизията ще представи и най-доброто от светското предаване CoolT. Слънчевата водеща Натали Трифонова ще бъде отново в ефир от 10 септември 2022 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей