19.06.2018 17:03

8 безплатни билета за Театър пред театъра

Видян 1662 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Народният театър „Иван Вазов” ще посрещне първия ден на астрономическото лято – 21 юни, със специална изненада за своите зрители и приятели. Като част от кампанията за инициативата „Театър пред театъра”, първите осем билета за спектаклите от 30 юни до 8 юли ще бъдат безплатни.


На 21 юни Билетният център ще отвори врати два часа по-рано от обичайното – в 7:30 часа, за да посрещне най-нетърпеливите да се сдобият с билети за театралното събитие на сезона.


Точно в 9 часа на касата на театъра ще има и специален гост – звездата на Народния театър ГЕОРГИ МАМАЛЕВ. Той ще посрещне зрителите, ще им раздаде автографи и ще се снима с тях. Мамалев участва в два от хитовите спектакли, които ще се играят под открито небе – „Сако от велур” и премиерният хепънинг „Опит за летене”.


За да подари на своите приятели изживяване, за което ще си спомнят и разказват дълго, на този ден театърът прави и специална промоция на билетите за най-хубавите, централни места на трибуната. Вместо на обичайната цена от 30 и 25 лв., на 21 юни билетите ще се продават за 20 лв., като към тях ще има и подарък – покана за концерта „България – земя благословена” на 30 юни, или тениска с логото на „Театър пред театъра”.


Точно 11 дни остават до началото на грандиозния финал на сезона за Народния театър, който ще бъде отбелязан с девет хитови спектакъла на сцена под открито небе. Следващата седмица започва строежа на сцената и трибуната с 1100 места. На 30 юни събитието стартира с концерта-спектакъл „България – земя благословена”, на 1 и 2 юли се играе „Калигула”, на 3 юли – „Госпожа Министершата”, на 4 и 5 юли – „Животът е прекрасен”, на 6 юли – „Сако от велур”, на 7 юли – стотното представление на „Швейк” и на 8 юли закриването е с „Опит за летене”.


 


Спектаклите са с начален час 21:30, а билети могат да се купят от касите на театъра и онлайн на www.nationaltheatre.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.