Свързани новини

30.12.2019 08:35

2020: Нумерологична прогноза

Видян 8827 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Новата година ще бъде трудна - едни ще поставят основи, други ще градят стени, трети ще ги бутат, а за всички ще важи девизът на Четворката, под чийто знак ще мине  2020 г.: Залудо работи, залудо не стой! Работа, работа и пак работа, както гласеше слогънът на ГЕРБ. Успокоението е, че това ще постави добра база за по-добра 2021 г.



Онези, които като премиера Бойко Борисов (13 юни, което е 1+3+6=10 или 1+0=1) и кандидатът за креслото му Слави Трифонов (18 октомври или 1+8+1+0=10 или 1+0=1) са родени под знака на числото 1, ще имат през 2020 г. мисията да се борят за лична кауза. Може да им се наложи да си събират багажа - за пътуване, за преместване, поради раздяла в бизнеса или личния живот, но като цяло тя е добра за делата и финансите, ако добре са си свършили своята работа, работа и пак работа през много трудната за тях 2019. Най-голямо предизвикателство за Единиците ще бъдат месеците февруари, април, когато трябва да поставят точка, да преживеят някакъв финал, както и август, а също ноември. Най-добре им върви през март и декември.



Родените с лично число 2, например на 1 януари, 2-ри или 20-и септември например, ще имат година Шестица. Тя е за любов и дори могат да се пробват в рискови и хазартни начинания и да имат успех на тези фронтове. Трябва обаче да бъдат подготвени за проблеми с близки хора.



Родените под знака на числото 3, например на 2 януари, 9 март, 30 септември, 11 октомври, ще имат година под знака на Седмицата, което ще рече:Нищо не е такова, каквото изглежда. Това означава с други думи - нито доброто е толкова добро, нито лошото е толкова лошо. Не е добре да започват нищо, особено в бизнеса и любовта, дори нещата да изглеждат твърде обещаващи. Ще се окажат мираж. Очаквайте ударите на съдбата.



Късметлиите на годината са хора като Димитър Бербатов, роден на 30 януари, които иначе са родени под знака на най-трудното число - четворката. През 2020 г. те ще бъдат под номер 8, което ще рече: Почукай и ще ти се отвори. Ако той се кандидатира за шеф на БФС, ще спечели. Тази година за Четворките носи най-много пари от изминалите 9 - от 2011 г. насам. И най-много късмет. Пускането на тото е най-малкото, което трябва да правят. Осмицата обаче, ако не са честни - да внимават с техния небесен покровител Сатурн, който е много активен през 2020 г. и настоява за ред, законност и справедливост, може да се превърне в Лабиринт. Това е лошата й страна.



Петиците са хора, които добре владеят бизнеса като


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни