BMW XM от 2023 г. изтече чрез публикация в Instagram на потребителя wilcoblok със снимки, на които се вижда как изглежда серийният модел на летище в очакване да бъде изпратен

Свързани новини

16.11.2022 10:11

Вижте BMW XM за 2023 г

Видян 9845 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тя е истинска и е прекалено стилизирана, както всички си мислеха.

BMW XM от 2023 г. изтече чрез публикация в Instagram на потребителя wilcoblok със снимки, на които се вижда как изглежда серийният модел на летище в очакване да бъде изпратен.



Серийният XM изглежда подобно на концепта, който дебютира през ноември. Въпреки транспортната защита виждаме масивен кросоувър SUV с огромни бъбрековидни решетки, големи въздухозаборници и разделен дизайн на фаровете. Издигащата се линия на колана с контрастираща златна лайстна води до бърза линия на покрива. XM ще се базира на платформата на X5 и X7, но ще има само два реда седалки, като се очаква да има много място за краката отзад.


Производственият модел изненадващо запазва двойния дизайн на Roundel, който е знак за оригиналния M1 и е издълбан в горните ъгли на стъклото на задната врата. Тънките задни LED светлини се вплитат в разширените калници. Характерните за подразделението M четворни накрайници на ауспуха сега са с подредена конструкция.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци