2023 Chevrolet Corvette Z06

Свързани новини

05.06.2023 10:06

Вижте 2023 Chevrolet Corvette Z06

Видян 16887 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Chevy Corvette Z06 от 2023 г. издига емблематичния модел на територията, заемана от екзотичните модели на Ferrari и Lamborghini. Тъй като двигателят вече е разположен зад водача, той не прилича на нито един Z06, виждан досега. Той не само е значително по-широк от обикновения Corvette Stingray, но и може да се похвали с по-големи въздухозаборници и уникално задно крило.


Благодарение на коляновия вал с плоска плоскост, 5,5-литровият V-8 двигател с естествено впръскване на новия Z06 не звучи като нито един Vette, който е бил преди, и изстрелва автомобила до 100 км/ч само за 2,6 секунди на нашата тестова писта. Въпреки че наследява най-добрите удобства и технологии от Stingray, представянето и управлението му са повишени и изострени.



Шевролет премина към средноразположен двигател, за да превърне Corvette C8 в суперавтомобил, който могат да си позволят повече хора, а Corvette Z06 от 2023 г. обещава да засрами повече от няколко души, които карат безумно скъпи суперавтомобили, когато се срещнат на пистата. Z06 ни впечатли толкова много, че го включихме в нашия списък с 10 най-добри автомобила за 2023 г. заедно със Stingray.


Какво е новото за 2023 г.?


Първият Corvette Z06 със средноразположен двигател влезе в производство през лятото на 2022 г. и стартира като модел за 2023 г. Както е по традиция, Z06 е по-хардкор версия на стандартния Vette, ориентирана към пистата, с по-смели стилистични елементи и сериозни характеристики.


Шестцифрената начална цена на новия Corvette Z06 не е изненада предвид характеристиките на автомобила, но все още е изгодна в сравнение с европейските суперавтомобили с подобно оборудване. Ние бихме избрали базовото купе 1LZ, но бихме добавили пакета Z07 Performance, който добавя тунинговано окачване, карбоново-керамични спирачки Brembo и високоефективни гуми Michelin Pilot Cup 2R ZP. Изборът на този пакет изисква и добавянето на пакета Carbon Aero, който добавя карбонови екстериорни елементи, включително преден сплитер и заден спойлер.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на