Свързани новини

26.06.2020 11:06

Тайните изобретения на Тесла по History2

Видян 1660 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Search for the Tesla Files“ тръгва по тв канал History 2 от 24 юли, всеки петък, 22:00. Защо сандъци, принадлежащи на гениалния изобретател Никола Тесла, са конфискувани през 1943 г.? Съдържали ли са те планове за почти безплатно електричество в целия свят, детайли за лъчи за масово унищожение и други изобретения от бъдещето? Ново разследване, задвижено от разсекретени документи на ЦРУ, предлага една тайна история за съперничества, правителствени конспирации, Студена война и шпионски сблъсъци от Втората световна война, извънземна комуникация… и за невероятните постижения на един наистина надарен човек - Никола Тесла. От 16 юли, всеки четвъртък в 22.00 ч. може да гледате 2 сезон на „Digging for the Truth“.


Независимо дали проучва древни тунели, прекосява ледените води на езерото Титикака, или изкачва върховете на Алпите, експертът по проучване и оцеляване Джош Бернщайн увлича зрителите в едно заплетено търсене, за да отключи някои от най-големите загадки в света. Преминете през перуанска Амазонка, за да достигнете до истински прокълнат храм и разбулете тайните на тази мистериозна и вярваща в култове цивилизация. Изследвайте истинския произход на Стоунхендж и праисторическия свят около него. Отплавайте с викингски кораб от Дания и разберете веднъж завинаги дали наистина са победили Колумб...


От 14 юли пък всеки вторник от 22ч. ще върви Abandoned Engineering. Празните сгради и инфраструктури са изпълнени с ехото на реални хора и изчезнал живот, оставяйки много въпроси без отговор и редица неразкрити мистерии. Ние изследваме най-странните инженерни проекти в света, които са създали празни безшумни градове. Питаме защо една разрушена въздушна база от Студената война се е превърнала в забранена зона. Как мъничък японски миниран остров се е превърнал в най-пренаселеното място на планетата? Въпрос на живот или смърт за населението ли е било устройството на улиците на града – модел на Съветския съюз? И как нацистка Германия е създала огромно съоръжение за контрол над ума във ваканционен курорт?

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп