Polestar 4 SUV

Свързани новини

29.05.2023 10:05

SUV Polestar 4 дебютира с 544 к.с., което го превръща в най-бързия модел на марката в историята

Видян 22047 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Polestar 4 е най-новото попълнение в разрастващата се гама на производителя на електрически автомобили, като новият SUV е нещо между седана Polestar 2 и по-големия модел 3 по отношение на размера и цената, съобщава motor1.com. Компактният кросоувър приема стилен дизайн, демонстриращ ключови характеристики от концептуалния автомобил Polestar Precept.


Polestar 4 ще се предлага както с един, така и с два двигателя. Версията с дълъг пробег и двоен двигател генерира 544 конски сили и 506 фунта стерлинги въртящ момент. Кросоувърът може да развие 99.7 км в час за 3,8 секунди, което го прави най-бързият сериен автомобил на марката в историята.



Въпреки че Polestar 1 е с по-голяма мощност, Polestar 4 ще достигне 60 по-бързо. Версията с дълъг пробег и един двигател, който задвижва задните колела, развива 272 к.с. и 253 Нм въртящ момент.


Polestar дава на варианта с дълъг пробег и един двигател предварителен пробег от над 482.8 км въз основа на тестовата процедура на американската Агенция за опазване на околната среда. Автомобилният производител оборудва и двата модела с дълъг пробег с една и съща 102,0-киловатчасова батерия, която може да се зарежда с 200-киловатов постоянен ток и 22-киловатов променлив ток. Моделът 4 разполага с двупосочно зареждане с възможност за зареждане от автомобила до товара и термопомпа като стандартно оборудване.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи.