Свързани новини

09.01.2020 11:29

Смартфоните от средния клас ще поддържат 5G

Видян 1892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Tайванският производител вижда голямо бъдеще в 5G технологията и планира да се превърне в глобален лидер срeд смартфоните с тази функционалност.


MediaTek сега реализираха премиерата на нов процесор с името Dimensity 800 SoC, който е третият представител на тази серия, предава Digital.bg.


Припомняме ви, че MediaTek Dimensity 1000 5G стана първият процесор с този бранд и след това бе допълнен от Dimensity 1000L, който вече се използва от Oppo Reno3.


Новият модел има интегриран 5G модем и е предназначен за смартфоните от средния ценови клас. МеdiaTek Dimensity 800 е произведен със 7-нанометрова технология и има осем ядра. Архитектурата предлага съчетание между четири Cortex-A76 и същия брой Cortex-A55 ядра с работна честота от 2GHz, предаде GizmoChina Графичният чип е Mali-G57MP4, като процесора е оптимизиран за технологията HyperEngine, която ще гарантира реалистичен геймплей по време на гейминг.


Бъдещите устройства с MediaTek Dimensity 800 могат да имат дисплеи с Full HD+ резолюция с честота за опресняване на кадрите от 90Hz и 16GB LPDDR4x RAM. Този процесор поддържа 64-мегапикселови камери или двойни модули с 32МР+16МР резолюция, които използват алгоритми с изкуствен интелект. МеdiaTek Dimensity 800 е съвместим със sub-6GHz честотите в Европа и ще гарантира 3.5Gbps при даунлоуд и 1.25GBps при ъплоуд. Първите смартфони с чипа ще се продават до края на второто тримесечие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв