Свързани новини

09.09.2019 14:09

Смартфони с Qualcomm Snapdragon с 5G през 2020 г

Видян 1330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Qualcomm са един от най-активните производители в разработването на 5G технологията в индустрията. Компанията вече представи мощния Snapdragon 855 Plus, който е предназначен за премиум устройствата. Мобилмните решения на Qualcomm предлагат поддръжка на mmWave и Sub-6GHz спектрите, но също TDD и FDD Modes, 5G Multi-SIM, Dynamic Spectrum Sharing, Standalone (SA) и Non-Standalone (NSA) мрежови архитектури за смартфони. Бъдещите им планове  свързани с технологията са още по-амбициозни.
В момента Qualcomm твърдят, че в процес на разработка са над 150 мобилни устройства на производителите, които използват техен 5G хардуер. Целта е тази цифра да се увеличи значително през следващите месеци. Именно заради това компанията ще представи ново поколение чипсетове оптимизирани за 5G технологията, които ще станат част от Snapdragon 6 и 7 сериите, съобщава mspoweruser. По този начин Qualcomm ще направят мобилните устройства с тази иновация по-достъпни за повече хора. Първият процесор с бранда Qualcomm Snapdragon 7 Series и поддръжка на 5G ще бъде System-on-Chip (SoC) архитектура, която ще поддържа всички честоти в развитите държави. Този чип ще се използва в бъдещи смартфони на компании като Motorola, Nokia, LG, Оppo и др. Първите устройства с новата архитектура ще са достъпни преди края на 2019г., като през втората половина на следващата година ни очаква премиерата и на Qualcomm Snapdragon 6 Series процесор, който също поддържа 5G.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се