А1

Свързани новини

22.05.2023 18:05

Сателитна телевизия навсякъде в България за 7,99 лева на месец от А1

Видян 9406 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

А1 обяви специално предложение за сателитна телевизия. Телекомът предлага пакет А1 ТВ 100 за 7,99 лева на месец за целия период на абонамента при сключване на двугодишен договор. Предложението важи за нови клиенти на компанията, които търсят надеждна услуга, работеща в цялата страна. Офертата е достъпна в магазините на телекома и онлайн на A1.bg.

Пакетът за сателитна телевизия А1 ТВ 100 включва над 100 канала, от които над 10 са с HD качество на картината. Сателитната телевизия на А1 е идеално решение за местата, където няма изградена фиксирана мрежа. Услугата е изключително надеждна и предлага картина в безупречно качество, дори при лошо време. Телекомът осигурява цялото нужно оборудване за срока на договора и безплатна и бърза инсталация.

Услугата на А1 предлага и редица допълнителни функции на потребителите. Сред тях са възможността за сдвояване на дистанционното управление на приемника за сателитна ТВ с това на телевизора, за да се ползва само едно.

Клиентите могат да разглеждат програмата на всички ТВ канали, да зададат напомняне за предстоящо предаване и да създават списъци с любими канали. Потребителите могат и да записват предавания, които да гледат в удобно за тях време.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 г. A1 България отчита приходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.


A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надхвърлят 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Така си прави с дългогодишни клиенти бе борсуци 22.05.2023 23:08

    ы1 да МИ обяснят защо имам сметка 113лв за период от два месеца, за единия който платих 65лв. И защо ми изключиха стария телефон, та се наложи да си купя нов, без отстъпка. А сателитната телевизия да си я наврат отзаде. И може ли, аджеба, да не си подбирате персонала от школи за ретарди.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион