Списъкът с опции на Porsche отдавна позволява широка персонализация, за да може наистина да персонализирате своя автомобил. Style Edition е своеобразен код за измама със специално подбран набор от визуални подобрения и пакетът свързва нещата доста добре.

Свързани новини

31.03.2023 10:03

Порше оскъпява Бокстер

Видян 4759 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече са налични цените на моделите Porsche 718 за 2024 г., като всяка от модификациите е значително по-скъпа от предходната моделна година. Цените на повечето модели, от базовия 718 Cayman до Boxster GTS 4.0, са се увеличили със сравнително сериозните 5100 долара. Тази цифра бледнее в сравнение с горния край на гамата, където Cayman GT4 RS добавя още 13 100 долара за новата година, общо 163 650 долара.


Ако разгледаме конкретните версии, Cayman вече започва от 69 950 USD, S - от 81 950 USD, а GTS 4.0 - от 96 850 USD. Всички тези цифри се увеличават с 2100 долара, ако преминете към еквивалентна спецификация на Boxster. Цените на новите версии Style Edition на 718 все още не са обявени в конфигуратора на Porsche, но би трябвало да са приблизително на територията на 718 T, някъде между базовия модел и S.



Говорейки за T, Porsche изглежда е премахнало тази модификация от гамата си в полза на новата Style Edition. Списъкът с опции на Porsche отдавна позволява широка персонализация, за да може наистина да персонализирате своя автомобил. Style Edition е своеобразен код за измама със специално подбран набор от визуални подобрения и пакетът свързва нещата доста добре.

Стандартната версия на Style Edition добавя черни 20-инчови джанти от Boxster Spyder заедно с цветни централни гребени и черни спортни накрайници на ауспуха. Той добавя отопляем волан, подови постелки с шевове в цвят Chalk, релефни гербове на Porsche върху подглавниците и осветени странични прагове. Ако сте готови да се бръкнете с малко повече пари, можете да добавите и черни или бели ивици на капака и странични графики, които се съчетават с черни или бели джанти.

Моделът 718 се предлага с три различни и изключително мощни конфигурации на двигателя. Началната версия е оборудвана с 2,0-литров плосък четирицилиндров двигател с турбокомпресор и 300 к.с. Вариантът S е оборудван с 2,5-литров плосък четирицилиндров двигател с турбокомпресор и 350 коня. GTS 4.0 увеличава броя на цилиндрите до шест, а мощността - до 394 конски сили.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...