Porsche 911 ST

Свързани новини

06.06.2023 10:05

Porsche ще представи нов автомобил на 8 юни

Видян 6157 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тъй като моделната гама на Porsche 911 е толкова обширна, изглежда, че зад ъгъла винаги се появява нова или актуализирана версия. Преди флагманът GT2 RS да се появи в края на 2025 г. или началото на 2026 г., портфолиото се очаква да се увеличи по-късно тази година с ST, вероятно като последна вариация на поколението "992.1", преди фейслифтираният модел да дебютира догодина с вътрешното кодово име "992.2".

Колекционерът на Porsche и комик Спайк Ферестен твърди, че е запознат с официалната дата на дебюта на автомобила. По време на подкаста Spike's Car Radio той каза на колегата си комик и запален фен на Porsche Джери Зайнфелд, че премиерата на новия мистериозен модел ще се състои на 8 юни.

 Защо точно тази дата? За да се отпразнуват 75 години от регистрацията на първия автомобил, носещ името Porsche - 356 "No.1". Roadster на 8 юни 1948 г.


Това няма да е първият модел от Цуфенхаузен, носещ добавката "ST", тъй като това обозначение е използвано за последен път в началото на 70-те години на миналия век за леки състезателни автомобили. Какво да очакваме? Специално издание с ретро привкус, базирано на 911 Carrera T, но с 4,0-литров двигател с естествено впръскване на въздух от по-мощния GT3. Следователно очаквайте 503 конски сили и 347 фунта стерлинги (470 нютонметра) въртящ момент.





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на