Свързани новини

17.11.2021 11:37

Очевидци качиха кадри на НЛО по средиземноморския бряг на Франция (Видео)

Видян 2598 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

НЛО еуфория обхвана Франция през седмицата. Мистериозен обект е заснет през нощта над множество градове от десетки свидетели. Учените са озадачени, предаде Technews.bg. Виж видео ТУК!

Явлението е наблюдавано във вторник вечерта тази седмица, като свидетели в най-малко седем различни града качиха кадри от ярък движещ се обект, съобщи британският Express.

Цилиндричният НЛО, оранжев и светещ, е видян от хора в Монпелие, Курнонтерал, Павала-ле-Фло, Сет, Нарбон, Перпинян и Андора. Изглежда, че се е движел по средиземноморския бряг в южната част на Франция.

Наблюдаваният обект обаче оставя експертите в недоумение и никой не е в състояние да обясни какво представлява той. Дори метеоролозите от местната служба Météo Gard-Hérault останали озадачени от кадрите.

В социалните мрежи се появиха видеоклипове с неидентифицирания летящ обект. Кадрите дори бяха излъчени по няколко френски новинарски канала, включително LCI и TF1, а експерти обсъждаха дали това е „извънземно, сателит, дрон или лазер”.

Кадрите, записани в Еро, близо до Монпелие, показват обект, който се върти в права линия, спира и се обръща три пъти около себе си, преди да се откъсне отново в небето.

Наблюдателите твърдят, че невероятните завои и скоростта на обекта, който се движи в небето, доказват, че това не е балон, нито самолет, нито сателит. Чува се дори как свидетели реагират удивено на пируетите на странния обект.

В един клип, заснет в Курнонтерал, мъж наблюдава явлението от колата си и изглежда е спрял, за да го заснеме, докато обектът се върти бавно. В друг клип предполагаемото НЛО лети в небето над Павала-ле-Фло, докато мъж и жена гледат учудено как се рее над покривите.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови