Знаем също, че Squadra Corse, вътрешният състезателен отдел в Сант'Агата, разработва от нулата двигател V8 с две турбини за този предстоящ състезателен автомобил за издръжливост, но какво би станало, ако Automobili Lamborghini SpA реши да създаде много ограничено производство, улична версия на своя модел LMDh

Свързани новини

31.10.2022 11:13

Нов хиперавтомобил на Lamborghini през 2025 г (Видео)

Видян 7123 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Lamborghini се готви да участва в състезанията за издръжливост през 2024 г. с новия си състезателен автомобил LMDh, което означава хибрид на Льо Ман Дайтона, доста строг набор от правила, към които всички участници трябва да се придържат, но които също така ще направят някои наистина интересни, близки състезания.

Знаем също, че Squadra Corse, вътрешният състезателен отдел в Сант'Агата, разработва от нулата двигател V8 с две турбини за този предстоящ състезателен автомобил за издръжливост, но какво би станало, ако Automobili Lamborghini SpA реши да създаде много ограничено производство, улична версия на своя модел LMDh . . . нещо подобно на Huracán STO, който е пътен състезателен автомобил Super Trofeo, пише lambocars.com.

Точно това публикува каналът Supercar Blondie в YouTube - спекулативен поглед към това как би могъл да изглежда един такъв автомобил, като взема единственото визуално изображение, с което разполагаме, от профила на Lamborghini в IG, добавя някои стилови реплики от Terzo Millennio и V12 Vision GT и комбинира всичко това в автомобил, който би имал смисъл - истински хиперавтомобил Lamborghini с над 1000 к. с. , който може да стане реалност до 2025 г.




 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.