Сега Model 3 заема едва трета позиция

Свързани новини

20.02.2022 20:02

Най-доброто електрическо превозно средство е разкрито и това не е Tesla

Видян 3725 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според класация на Consumer Reports, публикувана тази седмица, Model 3 на производителя на електромобили Tesla е загубил короната си на най-добър електромобил, след като я държеше в продължение на две години, от Ford Mustang Mach-E.




Сега Model 3 заема едва трета позиция в класацията на електромобилите, след Mach-E и Kia Niro. В класацията, която се основава на различни фактори, включително пътни тестове и доклади за удовлетвореността на собствениците, актуализираната версия на Модел 3 е детронирана заради якия си волан, който се оказва труден за използване.


 


"Не се заблуждавайте, Model 3 все още е чудесен избор и Consumer Reports го препоръчва", се казва в доклада за класацията, в който се възхваляват технологиите на Tesla, дългият пробег и "впечатляващата мрежа за зареждане".




"[Модел 3] предоставя усещане за шофиране, което е по-близко до това на високопроизводителен спортен автомобил, отколкото на седан. Но Mustang Mach-E е и много спортен, а освен това е по-практичен и по-лесен за използване. Освен това Ford е по-тих и се вози по-добре", се посочва в доклада. Неотдавнашните доклади за произшествия също навредиха на класирането на Model 3, като накараха собствениците да се притесняват за надеждността на автомобила.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп