Един късметлия ще се качи на чисто ново BMW X4 xDrive
01/03

Свързани новини

01.07.2022 17:39

Моят A1 ти е на късмет: Награди за всички от платформата на телекома

Видян 8261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Луксозен лек автомобил, смартфони и бонуси очакват потребителите на Моят A1

Абонатите на A1 са победители в новата игра на телекома „Моят A1 ти е на късмет“, насочена към клиентите с регистрация в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“. Играта започва от 1 юли и ще продължи до месец октомври, когато ще бъде връчена голямата награда – луксозен лек автомобил.

С нея компанията цели да стимулира потребителите да се възползват от предимствата на платформата „Моят А1“, която дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон. Чрез „Моят A1” клиентите печелят време, а сега ще печелят и атрактивни награди.



Един късметлия ще се качи на чисто ново BMW X4 xDrive. За всеки ден от седмицата ще се раздава и по един смартфон Samsung Galaxy A33 5G, а всички участници ще могат да се възползват от всекидневни бонус пакети с минути, МВ на максимална скорост или SMS.

За да се включат потребителите на „Моят А1“ в играта, трябва само да влязат през регистрацията си в мобилното приложение или уеб портала a1.bg. Там те могат да „завъртят“ колелото на късмета, за да получат бонус пакет. Сред възможните за печелене бонуси са Неограничени национални минути; Неограничени МВ на максимална скорост и други.

Моментните награди са с 24-часова валидност. След изтичането ѝ потребителите ще имат възможност да завъртят колелото на късмета за нов бонус.

Втората стъпка е да изберат съществуваща А1 услуга и да се регистрират, за да пробват късмета си за смартфон или лек автомобил.

След първоначалната регистрация за предметна награда може да се участва всеки ден и това повишава шанса при тегленето на голямата печалба – BMW X4 xDrive.

За повече информация клиентите могат да следят новините през приложението My A1 и уеб портала „Моят A1“ на a1.bg.



А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2021 г. A1 България отчита приходи от 574,1 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 218,3 млн. евро.


A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2021 година възлизат на 4,75 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

830 евро става минималната заплата в Гърция

830 евро става минималната заплата в Гърция

Минималната заплата в Гърция от 1 април ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако