В петък Винкелман заяви пред Bloomberg: "При високите лихвени проценти и високата инфлация все още сме силни" и добави, че "при рязкото покачване на цените на енергията, особено в Европа, все още не сме забелязали забавяне".

Свързани новини

24.08.2022 11:27

Lamborghini с поръчки за 2 години напред

Видян 5280 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Lamborghini се справя отлично. В разгара на една от най-високите инфлации в света и при рязко покачване на цените на стоките по време на последните затруднения в доставките и транспорта, поръчките на Lamborghini все още са резервирани до 2024 г. , според Bloomberg.


Въпреки че се застрахова малко за това накъде ще се насочи икономиката в Европа през следващата година, главният изпълнителен директор на Lamborghini Стефан Винкелман не изглежда много притеснен за непосредственото бъдеще на производителя на екзотични автомобили, което е покрито за следващите 18 месеца на производство - или до началото на 2024 г.

 
В петък Винкелман заяви пред Bloomberg: "При високите лихвени проценти и високата инфлация все още сме силни" и добави, че "при рязкото покачване на цените на енергията, особено в Европа, все още не сме забелязали забавяне".
И така, докато Старият свят е в епицентъра на производствени затруднения и работнически вълнения, тези, които имат достатъчно пари, за да се предпазят от нестабилните икономически условия, се справят добре. Поне тези, които разполагат с достатъчно пари, за да купуват Lambo.


Относителната финансова сигурност и неочакваните пандемични печалби, на които се радват богатите, вече не са толкова изненадващи, тъй като най-богатите хора в света успяха да излязат напред през последните няколко години. Но финансовият бум от COVID-19 по същия начин стимулира производителите на автомобили, които обслужват най-богатите.

 
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще