Huawei Watch GT3 Pro се предлага в два размера – 43 мм за дамите с бяла кожена каишка и 46 мм с титаниев корпус за господата. Той е с водоустойчивост до 30 метра, включително в солена вода, и предлага специален режим за гмуркане. Налични са и всички премиум функционалности, свързани с богатата екосистема на технологичния гигант.
01/02

Свързани новини

05.12.2022 11:46

Коледна селекция от смарт часовници на празнични цени с до 70% намаление предлага A1

Видян 7301 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Помощник на работа, партньор по време на тренировката и стилен технологичен аксесоар през цялото време – смарт часовникът вече е много повече от играчка за пораснали деца. Специално за празниците A1 предлага на своите потребители селекция с избрани модели от различни класове и производители с до 70% намаление, за да може всеки да намери най-подходящото устройство за себе си.

Samsung Galaxy Watch5 Pro предлага всичко, което се очаква от флагмански смарт часовник. Той е с титаниев корпус и безжично зареждане на батерията, и предлага функции като измерване на основни показатели като пулс, сатурация и местоположение, ЕКГ и NFC за лесни и сигурни плащания. Неговата цена е намалена с до 100 лева при плащане в брой и се предлага за 389,99 лева, а на изплащане намалената цена е 19,99 лева на месец от 23,99 лeвa с план Unlimited Ultra.

Huawei Watch GT3 Pro се предлага в два размера – 43 мм за дамите с бяла кожена каишка и 46 мм с титаниев корпус за господата. Той е с водоустойчивост до 30 метра, включително в солена вода, и предлага специален режим за гмуркане. Налични са и всички премиум функционалности, свързани с богатата екосистема на технологичния гигант.

Huawei Watch GT 3 Pro 43 мм е намален с до 100 лева и се предлага за 299,99 лева в брой, а на изплащане намалената цена е 14,99 лева с план Unlimited Ultra. Мъжкият модел (46 мм) също се предлага с до 100 лева отстъпка или за 329,99 в брой с план Unlimited Ultra, на изплащане цената е 15,99 лeвa на месец.

Xiaomi Watch S1 е доказателство, че по-достъпните смарт часовници не правят компромис с дизайна и функционалността. Неговият 1,43-инчов AMOLED дисплей е защитен със сапфирено стъкло, а корпусът е от неръждаема стомана. Батерията издържа до 12 дни, сензорите целодневно следят ключовите здравни показатели. Освен това смарт часовникът поддържа и Bluetooth разговори.

Xiaomi Watch S1 се предлага с допълнителна каишка в комплекта за 1,99 лв. на месец или 29,99 лева в брой с план Unlimited Ultra, което е до 77% намаление от стандартната цена в брой.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако