Свързани новини

24.06.2021 10:23

Honda представи новия хечбек Civic

Видян 1469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няколко месеца след премиерата на 11-ото поколение на седана Honda Civic японската компания представи и новия хечбек с 5 врати. Като цяло той е направен по същата рецепта, като за първи път ще се произвежда в САЩ, докато седанът се сглобява в Канада, предаде automedia.investor.bg.

Любопитното е, че от Honda определя тази модификация като „спортбек“ или купе с 4 врати. Японците се отказаха от стандартното купе с 2 врати, което отпада от гамата на модела, тъй като не се продава добре. Като размери хечбекът е с цели 12,4 см по-къс от седана, като това се дължи на задната част. Различна е и предната решетка на новата версия.

В същото време салонът е добре познат от седана. В базовия вариант той е със 7-инчови екрани на мултимедията и на приборния панел, докато при високите нива на оборудване те са с диагонали от 10,2 и 9 инча. В оборудването на модела влизат аудиосистема Bose с 12 високоговорителя и разширен пакет от системи за безопасност Honda Sensing.

Японците позиционират хечбека като по-спортен модел от седана. Затова окачването и кормилното управление са настроени по-различен начин. Освен това, вариантът с 5 врати ще се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, която отсъства при представения преди няколко месеца модел.

Двигателите при двете версии са идентични – 2,0-литров атмосферен със 160 к.с. и 1,5-литров с турбо и мощност 183 к.с. Алтернативата на ръчните скорости е вариаторна трансмисия. Производството на модела ще стартира по-късно тази година, като предстоя да бъдат обявени и цените.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се