Concours on Savile Row
"Concours е празник на занаятчийството и поръчковите изделия в двете индустрии и е чудесна възможност да съберем посетителите на единствен по рода си фон.
01/02

Свързани новини

20.06.2022 11:58

Concours on Savile Row пренася античния Jaguar и Ferrari на най-стилната улица в света

Видян 3026 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В продължение на векове Savile Row е сърцето на британското шивашко производство по поръчка. Но на 15 и 16 юни легендарната улица ще се превърне в един от най-редките паркинги в света. Това се случва благодарение на Concours on Savile Row - двудневно събитие, което обединява света на поръчковите облекла и луксозните автомобили чрез изложби, беседи и изложения, на които се представят шивашки къщи и автомобилни производители.




"Двата свята - на луксозните автомобили и на поръчковото шивачество - имат дълга история на паралели и партньорства", казва Джулиан Стокс, директор по собствеността на имението Pollen Estate, което е собственик на голяма част от имотите в Роу и организира събитието в сътрудничество с Hot House Media, медийна и събитийна компания, фокусирана върху света на класическите и колекционерските автомобили.


 


"Concours е празник на занаятчийството и поръчковите изделия в двете индустрии и е чудесна възможност да съберем посетителите на единствен по рода си фон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог